Transportul și preluarea personală a produselor

 

1) Taxa de livrare prin firmă de curierat pentru o comandă de până în 350 Lei este de 20 Lei. La o comandă de peste 350 Lei livrarea prin firmă de curierat este gratuită.

 

2) La preluarea personală a produselor din punctele de Pick-up al Coletaria.ro, taxa este de numai 10 Lei la o comandă de până în 350 Lei. La o comandă de peste 350 lei preluarea din Punctele de Pick-up este gratuită.

 

Astfel returul de bunuri este gratuit in cazul in care aduceti coletul la punctul de Pick-up al Coletaria.ro in caz contrar daca decideti sa transmiteti coletul prin posta sau curier la Drumul Osiei 53-55, 062395 Bucuresti, Romania costul va fi suportat de catre dumneavoastra. Menționăm că, este gratuit doar transportul de la sediul Coletaria.ro.

 

Schimb de produse prin punctul de pick-up

 

Dacă produsele pe care le-ați comandat de la noi nu sunt pe mărimea dumneavoastră sau nu vă place modelul/culoarea puteti alege un schimb al produselor prin punctul de pick -up iar în cazul acesta schimbul de produse este gratuit. Tot ce trebuie sa faceți este să ne scrieți un e-mail pe info@spineo.ro sau spineoro@yahoo.com iar noi o să revenim cu detalii pentru a stabili modalitatea de schimb la un punct pick-up care este cel mai aproape de dumneavoastră. 

 

 

Retur de bunuri 

 

 În cazul în care îți dorești să returnezi bunurile nefolosite Spineo.ro îți oferă posibilitatea de a returna produsele și îți returnează suma de bani. Este suficent să ne trimiți un e-mail la adresa: info@spineo.ro sau spineoro@yahoo.com. Scrie în subiect "RETUR" (scrie-ne numărul comenzii și care dintre produse le returznezi).Bunurile nefolosite trebuie trimise împreună cu eticheta primită pe e-mail la adresa Drumul Osiei 53-55, 062395 Bucuresti, Romania . Nu uita să ne scrii în e-mail contul bancar, ca să îți putem trimite banii înapoi. Îți vom returna suma de bani, după ce vom primi coletul tău.

 

 

Pentru orice alte detalii vă stăm la dispoziție.