Fingerboard

Fingerboard

Alege-ți fingerboardul în funcție de material și nu uita de obstacole. Exersează aceleași trucuri ca pe un skateboard mare și îmbunătățește-te. Dacă nu dorești să investești prea mult la început, poți începe și cu un fingerboard obișnuit din plastic. Pentru o performanță mai fidelă a trucurilor, alegeți în schimb un model din lemn. Diferitele obstacole nu numai că vă permit să progresați în trucuri, dar sunt și o sursă de distracție nesfârșită.

Modelele pentru skateboard pentru degete din plastic sunt mai accesibile. Placa este fabricată din plastic, iar griptape se poate întinde pe suprafață pentru o aderență maximă. Roțile sunt, de asemenea, din plastic, iar în această gamă de prețuri, se renunță chiar și la utilizarea rulmenților. Cel mai cunoscut pionier din această categorie este marca Tech-Deck, de renume mondial. Acesta din urmă își vinde toate produsele sub licența mărcilor de skate profesionale, datorită cărora multe fingerboarduri pot dobândi și valoare de colecție.

Modelele din lemn sunt potrivite pentru toți cei care doresc să se bucure de o calitate superioară și de o senzație mai plăcută la fingerboarding. Plăcile sunt realizate din mai multe straturi de lemn presat. Griptape este moale și spumat pentru o mai bună aderență. Roțile din modelele mai ieftine din lemn sunt din plastic și sunt echipate cu rulmenți CNC. Modelele profesionale mai scumpe au roți suplimentare din poliuretan adevărat. De asemenea, puteți alege lățimea dorită pentru fingerboarduri din lemn. Modelele mai înguste sunt mai agile și se întorc mai repede în aer, iar cele mai late pot fi mai stabile. Cele mai cunoscute mărci includ mărcile germane BlackRiver și BerlinWoord, producătorului rus ProFB și, de asemenea, americanului TeakTunning. Unele kituri sunt disponibile deja asamblate, iar pe altele va trebui să le asamblați singur acasă. Avantajul modelelor de calitate superioară este, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra piese de schimb. Fie că este vorba de un nou griptape, truckuri, roți sau un nou wrap. Cu ajutorul obstacolelor de pe fingerboard vă puteți duce trucurile la un nivel cu totul nou. Puteți alege între obstacole din lemn sau beton, pe baza unor modele realiste. De asemenea, puteți adăuga o varietate la trucurile dumneavoastră cu o varietate de rail din aluminiu.

Alien Fingers Pro Complete Rasta 34mm
  • -27%
Alien Fingers Pro Complete Japan 34mm
  • -27%
Alien Fingers Pro Complete Creeper 34mm
  • -27%
Alien Fingers x Yuwac Fingerboard 34mm Natural
Alien Fingers x Yuwac Fingerboard 32mm Natural
Alien Fingers Epic Kicker
Alien Fingers Epic Gap Kicker
Stonek Bank
Stonek Bench
Stonek Boxed Planter