Ghidon

Ghidon

Ghidonul trotinetelor Freestyle diferă în ceea ce privește forma, materialul, compatibilitatea furcii și dimensiunile.

Cea mai comună formă a ghidonului este Y sau T. Fiecare formă este orientată spre o utilizare diferită, fie în skatepark, fie pe stradă. Diferența de formă face diferența în ceea ce privește confortul pentru unele trucuri, de exemplu, așadar, în cazul unui barspine veți putea apuca cu ușurință un ghidon în formă de T oriunde, dar cu un Y poate fi mai dificil. Ghidonul T poate fi mai lat decât cel Y, dar nu este o regulă.

La fabricarea ghidonului se utilizează aluminiu, oțel sau titan. Ghidonul din aluminiu este ușor, dar mai puțin durabil, utilizat în principal pentru compresia IHC și în formă de Y. Ghidonul din oțel este puternic, durabil, dar greu, utilizat în principal cu sistemul SCS și HIC. Acestea pot fi atât Y, cât și T. Ghidonul din titan este ușor, puternic, dar mai scump, se utilizează atât cu compresie SCS, cât și cu compresie HIC și este disponibil în formă de Y și T.

În ceea ce privește compatibilitatea furcii, trebuie să aveți grijă dacă ghidonul este Standard (diametru exterior de aproximativ 32 mm) sau Oversized (diametru exterior de aproximativ 35 mm). Ghidonul standard utilizează în principal compresia IHC și SCS, iar ghidonul supradimensionat utilizează compresia HIC și SCS. Puteți să vă dați seama dacă ghidonul este compatibil cu SCS sau cu o bucșă standard, observând dacă are o crestătură la capătul inferior. Dacă da, le puteți folosi cu o bucșă, iar dacă puneți un adaptor (o inserție metalică care umple crestătura și o elimină) le puteți folosi cu o bucșă SCS. Dacă, pe de altă parte, nu au crestătură, acestea pot fi utilizate numai cu bucșa SCS.

Atunci când faceți selecția, vă recomandăm să alegeți ghidonul potrivit pentru stilul dvs. de condus, înălțimea și lățimea corespunzătoare și să vă asigurați că se potrivește cu celelalte componente ale trotinetei.

Ethic Trianon T 720 Polished
Ethic Trianon T 620 Polished
Ethic Trianon T 620 Black
Tilt Sentry Pro Scooter Bar
AO Chromoly V Bar
Prey Bar Titanium Bird Oversized
Triad Launder OS Butted Chromoly Bar
Ethic Deildegast 720 Flat Black
Ethic Deildegast 670 Flat Black
Ethic Deildegast 720 Raw
Raptor OS Swagger Bar
  • -45%
Ethic Dryade V2 Alu Bars 570 Raw
Ethic Dynasty V2 620 Polished
Ethic Dryade V2 Alu Bars 670 Black
Addict Bar Shredder MKII
  • -50%
Blunt Union 650