Placă

Placă

Plăcile de trotinetă Freestyle diferă în principal prin formă și dimensiuni. Materialul din care sunt confecționate plăcile este aluminiul, dar ocazional se poate folosi și oțelul. De obicei, plăcile nu se încadrează în compatibilitatea pieselor individuale, astfel încât placa este aproape o piesă universală. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă la dimensiunea maximă a roții și dacă placa este potrivită pentru un headset integrat. Există două diviziuni principale de plăci, skatepark și street.

Plăcile de skatepark sunt compacte și ușoare. Adesea, acestea au o lățime de până la 5 inci și pot avea diverse decupaje pe tot corpul plăcii. Designul lor este adaptat la mediul skatepark și la rampe. De obicei, acestea dispun de frâne flexibile, ceea ce înseamnă că sunt flexibile, de obicei fabricate din nailon sau aluminiu subțire. Compatibilitatea roților variază, de obicei, între 100 mm și 120 mm diametru și 24 mm lățime.

Pe de altă parte, plăcile street sunt rezistente și grele. Lățimea este de obicei de 5,5 inci sau mai mult. De obicei, acestea au o formă unghiulară care contribuie la o mai bună stabilitate și control pe railuri. Aceste plăci atât de mari oferă, de asemenea, mult spațiu pentru picioare, ceea ce este util pentru aterizările grele și săriturile pe scări. Plăcile street au adesea un fender (apărătoare) și pot fi montate pe aproape orice dimensiune de roată.

Fuzion Isiah Samms Signature Deck
  • -47%
Aztek Hydra Deck
Root Xtension Pro Scooter Deck
Ethic Pandemonium V2 Boxed 540 Deck
UrbanArtt Butter Deck 6x23 IN
  • -57%
Apex Pro Scooter Deck 510
  • -15%
Blazer Pro Raider Deck
  • -30%
Ethic Erawan V2 Deck 500
Aztek Corsa Deck