Prezentarea mărcii Brodas Work

Prezentarea mărcii Brodas Work

Un alt brand nou a fost adăugat la oferta noastră. Design unic și rampe și rail sunt realizate manual. În spatele acestuia se află marca locală cehă BrodasWork. Ei nu au doar o poveste originală, ci și produse. Ei produc obstacole metalice de înaltă calitate pentru fingerboard.

"Hobby-ul a devenit o slujbă". Fingerboarding-ul este, de asemenea, o parte esențială a vieții pentru frații din spatele brandului BrodasWork. Aceștia folosesc și astăzi cunoștințele pe care le au de la generația mai veche în producția lor. Ei nu se ocupă doar de produse metalice convenționale, ci și producția de obstacole pentru fingerboard-uri se află în prim plan.

Obstacolele au o construcție metalică solidă și nu sunt doar de design, ci și complet funcționale. Datorită utilizării unor materiale de calitate superioară, obstacolele sunt rezistente la impact, dar și la coroziune.

Pachetul include un obstacol unic, pentru care veți primi și o ceară de la marca comxfingerboards. Ceara va asigura cele mai lungi grind și slid posibile.

În gama noastră veți găsi Brodas Street Bench, Brodas Street Ledge și Brodas Flat Rail.

Brodas Street Bench

Brodas Street Ledge

Brodas Kick Rail

Brodas Flat Rail

Afișarea acestei postări pe Instagrame

Postarea distribuită de B R O D A S (@brodasworks)