Prezentarea mărcii fingerboard Finga

Prezentarea mărcii fingerboard Finga

Oferta noastră se extinde cu o nouă marcă Finga fingerboards. Este o companie cehă fondată de Petr Ptacek, campion mondial la fingerboarding în 2013, 2014 și chiar în 2015. 

Deja primele plăci le-a sculptat pe presele de acasă, iar cu timpul și cu dezvoltarea următoarelor generații, producția a fost mult mai precisă și de o calitate superioară. Până în prezent, Peter este cel care se ocupă de producția efectivă a plăcilor de lemn. După cum spune, el face totul, de la tăierea furnirului, colorarea, lipirea, șlefuirea, lăcuirea și până la ambalarea efectivă a plăcilor Finga. Acest lucru conferă mărcii unicitatea și originalitatea și calitatea excepțională.

Generația G5 a fost cea mai vândută formă. Cele mai importante schimbări au fost straturile de culoare, lățimea mai mare a plăcii pentru un control mai bun și, bineînțeles, noile modele. Apoi, în 2009, au introdus Finga Burned Letters, care s-a remarcat prin tehnologia lor de ardere cu laser a logo-urilor în stratul inferior.

Cea mai recentă generație este reprezentată de plăcile Finga SLIM, care au fost lansate în 2011, după mulți ani de dezvoltare. Aceste plăci excelează în ceea ce privește precizia ridicată. O mare parte din producție este realizată manual, iar marca își păstrează încă spiritul vechi.

Plăcile de lemn Finga SLIM sunt mult mai ușoare și mai subțiri decât generația anterioară, ceea ce le conferă proprietăți mai bune. Toate plăcile au un finisaj de precizie finisat manual, iar suprafața lăcuită promovează durabilitatea. Plăcile Finga au straturi colorate pentru a se potrivi cu grafica. Grafica se va uza în timp la alunecare, la fel ca pe un skateboard adevărat (nu este un autocolant sau hârtie).

Marca Finga a venit și cu mult așteptatul videoclip Finga fingerboards Outdoor Spot 2014. Anul acesta au decis să extindă parcul cu un monstru de beton de peste 4 m lungime, cu un nou design și picturi amuzante. Bucurați-vă de videoclip și dacă sunteți interesat de fingerboards Finga verificați-le pe magazinul nostru sau veniți personal la magazinul nostru.