Kolieskové korčule FR Skates pre sezónu 2024

Kolieskové korčule FR Skates pre sezónu 2024

FR Skates nu este unul dintre brandurile care introduc un nou model de skate în fiecare sezon. Cea mai importantă linie de modele a lor care acoperă patinele freeride a fost și este atemporală. În sezonul 2024, putem aștepta cu nerăbdare modele familiare în noi variante de culoare cool.

FR Skates FR1 80 Grey Blue 

Patinajul emblematic al FR Skates în culoarea gri-albastru are o cizmă interioară confortabilă și amortizată cu amortizor. Forma clasică a carcasei exterioare este completată de o secțiune solidă a gleznei întărită cu fibră de sticlă și de crampoane din aluminiu de înaltă calitate. Toate acestea sunt completate de o verigă metalică solidă care leagă cizma și cadrul, care asigură rigiditatea torsională a patinelor. Cadrul patinelor 4D are un centru de greutate scăzut pentru o stabilitate maximă și este rigid pentru a asigura cel mai bun transfer de energie posibil. Roțile Street Invader de înaltă calitate au un profil mai lat, care seamănă cu roțile de hochei, ceea ce face din patine partenerul perfect pentru oraș sau pentru antrenament.

FR Skates FR1 80 Grey Blue

FR Skates FR2 Purple

FR2 este disponibil și în mov pentru acest sezon. Acesta va fi pe placul mai ales al doamnelor, iar mărimile disponibile se potrivesc. FR2 se caracterizează printr-un raport preț/performanță excelent. Toți parametrii legați de încălțăminte sunt practic identici în comparație cu modelul FR1. Cadrul are, pe lângă o rigiditate suficientă, rockering datorită căruia veți putea regla rocker-ul dorit și, prin urmare, agilitatea patinelor. Acest lucru face ca patinele să fie un model excelent pentru slalom freestyle.

FR Skates FRX Minty

Modelul FRX este cunoscut în special pentru prețul său accesibil, care va fi pe placul oricărui patinator începător. Noua și atractiva culoare mentă este completată de un cadru de bază cu rockering. Încălțămintea interioară și carcasa exterioară fiabilă are un clip de plastic și o fixare cu scai și șiret.

Pentru mai multe noutăți, nu ezitați să ne urmăriți pe rețelele noastre sociale.