Unboxing patine cu rotile Powerslide Next Marble 100 (video)

Unboxing patine cu rotile Powerslide Next Marble 100 (video)

Am pregătit pentru dumneavoastră prezentarea unui nou model de la Powerslide. Acesta este în special modelul pentru femei Next Marble 100. În acest articol vă vom prezenta patinele și vă vom spune cum diferă de modelele mai vechi. Bineînțeles, veți afla și pentru cine sunt potrivite aceste patine.

Model cu roți de 100 mm, care sunt potrivite pentru oricine caută patine îndemânatice pe care să poată exersa bine. În același timp, acestea nu sunt patine de viteză, așa că s-ar putea să simțiți că trebuie să săriți cu frecvență pe un traseu mai lung,. dar ca model de agrement, este o alegere ideală.

Conținutul cutiei:

Cutia conține patinele, o mică pungă cu instrucțiuni, o cheie și elicele de schimb.

Designul patinelor
Modelul pentru femei Next Marble este conceput pentru doamne. Modelul de marmură albă și roz conferă patinelor un aspect subtil.

Modelul are un cadru TRINITY. Aceasta asigură o prindere a cadrului în trei puncte, adică două puncte în față și un punct în spate. Datorită acestui cadru, patinele au un centru de greutate mult mai jos. În mod normal, patinele cu trei roți au un centru de greutate mai ridicat, iar acest lucru se compensează foarte bine. Cadrul este fabricat din material de aluminiu. Acest lucru garantează patinelor un foarte bun transfer de energie la reflexie.

În partea din față există un așa-numit dispozitiv de protecție a degetelor de la picioare, care alunecă într-o oarecare măsură. Care era deja în modelul mai vechi. Nici roțile nu au fost îmbunătățite, ci au rămas aceleași. Roțile Spinner sunt o astfel de clasă de mijloc de la marca Powerslide.

Cu toate acestea, ceea ce este nou, de exemplu, este clema pompei, care este mult mai fiabilă. Cu toate acestea, clipul de top a rămas neschimbat. O altă noutate este căptușeala în sine, căptușeala Reaction, care ar trebui să aibă mult mai mult spațiu în interior. Limba pantofului a suferit, de asemenea, o schimbare. Aceasta este realizată din spumă poliuretanică, ceea ce o face mai rezistentă și oferă o bună susținere. Avantajul noii limbi este, de asemenea, un număr mare de găuri de ventilație, astfel încât aceasta va respira bine.

În ceea ce privește cizma, este o cizmă dură clasică sau un patin de freeskate. Este o combinație între o carcasă exterioară din plastic și o căptușeală interioară sau o cizmă interioară care este detașabilă, deci genul pe care îl cunoașteți de la cizmele de schi. Există, de asemenea, două seturi de șireturi. Un set care se termină în cizma exterioară în sine și un alt set care termină scaunul spavin al căptușelii. Cizma interioară are o formă anatomică și are încorporată o potrivire dublă. Acest lucru înseamnă că vârful este din neopren și mai ușor de ajustat. Așadar, dacă vei alege patine din linia Next, veți alege patine cu o potrivire dublă.

Sfat de la noi: Dacă sunteți la limita dintre două mărimi, alegeți-o pe cea mai mare.

De asemenea, acestea au un amortizor detașabil pentru a shock absorber. Totuși, nu ezitați să mergeți fără el. Vă recomandăm totuși să o lăsați pornită, deoarece oferă o călătorie mai confortabilă.

Funcții de bază
Caracteristicile interesante rămase de la ultimul model sunt, de exemplu, glezna reglabilă pe înălțime. Aceasta se reglează doar prin slăbirea și rotirea șaibei care se află în șurubul de articulație. De asemenea, puteți ajusta flexibilitatea pantofului în sine prin tăierea aripilor interioare, dar aveți grijă că este un proces ireversibil.

Dacă aveți picioarele mai înguste și clema este prea flexibilă, o puteți scurta. Puteți tăia pur și simplu plasticurile individuale de sub clemă prin tăiere. Toate acestea sunt caracteristici care fac ca acest model să poată fi personalizat în mare măsură.

Dacă vă interesează patinele, nu ezitați să treceți pe la magazin sau să urmați linkurile către site-ul nostru, unde le puteți comanda.