Unboxing patine cu rotile Powerslide Next Noir 125 (video)

Unboxing patine cu rotile Powerslide Next Noir 125 (video)

Am pregătit pentru dumneavoastră prezentarea unui nou model de la Powerslide. Este vorba în special despre modelul Next Noir 125. În acest articol vă vom prezenta patinele și vă vom spune cum diferă de modelele mai vechi. Bineînțeles, veți afla și pentru cine sunt potrivite aceste patine.

Modelul cu roți de 125 mm este cu siguranță mai potrivit pentru patinatorii avansați, pe de altă parte, faptul că roțile sunt așezate într-un cadru scurt, deci va fi excelent pentru toți cei care caută ceva rapid și în același timp suficient de agil. Sunt ideale pentru o varietate de mișcări în oraș, dar și pentru antrenamente rapide pe pista de biciclete și altele asemenea.

Conținutul cutiei:


În cutie se află patinele, o pungă mică cu instrucțiuni, o cheie și șuruburile de schimb.

Designul patinelor


Marca Powerlide a ales un model marmorat pentru acest model. Amprenta este interesantă, iar la o privire mai atentă se pot observa detaliile.

Pe patinele în sine există o nouă clemă de pompă deasupra patinei. Clema de sus pare a fi neschimbată. Întregul model este completat de un cadru din aluminiu turnat. Patinele au roți rotative, ceea ce poate fi un pas înapoi, dar practic pot fi schimbate în orice moment. Roțile spinner sunt de fapt linia de bază și sunt suficiente pentru patinajul normal. Modelul are un cadru TRINITY în trei puncte, care conferă patinelor un centru de greutate mai jos, un transfer de putere mai bun și poate fi poziționat ușor în lateral și, de asemenea, înainte și înapoi.

Cea mai interesantă schimbare este căptușeala sau cizma interioară în sine. Modelul Noir are în special căptușeala Reaction, care este deja bine cunoscută de la modelul Swell. Este fabricat din spumă poliuretanică și, prin urmare, este mult mai rezistent, având, de asemenea, o mulțime de găuri de aerisire. Căptușeala ar trebui să aibă mult mai mult spațiu, deci ar trebui să fie mai confortabilă. Marca Powerslide a păstrat aici dimensiunile dual fit, ceea ce înseamnă că cele două mărimi sunt unite. Cizma interioară are un vârf din neopren, ceea ce facilitează ajustarea.

Sfat de la noi: Dacă sunteți la limita dintre două mărimi, alegeți-o pe cea mai mare.

Încălțămintea dublă este tratată cu un strat reflectorizant pe partea superioară, astfel încât veți fi ușor de văzut pe timp de noapte. În plus, are propriul set de șnururi și îl poți trage independent. De asemenea, are un amortizor ușor de scos. Căptușeala este, de asemenea, căptușită anatomic, așa că, împreună, ar putea funcționa foarte bine.

Funcții de bază


De exemplu, glezna reglabilă pe înălțime a rămas în modelul Next. Puteți regla glezna eliberând șurubul. Apoi, puteți scurta plasticile individuale de sub clemă prin simpla tăiere, iar aripile din interior pot fi, de asemenea, tăiate pentru a vă oferi mai multă flexibilitate în pantof.

Dacă sunteți interesat de patine, nu ezitați să treceți pe la magazin sau să urmați linkurile către site-ul nostru pentru a le comanda.