Vara asta se poartă FR Skates

Vara asta se poartă FR Skates

În ultimii 10 ani de existență, marca Seba s-a gravat în conștiința multor skateri inline. Acestor fani sau iubitori Seba le place calitatea produselor, cum sunt rolele specializate în freestyle sau freeskate. Producătorul Seba a fost întotdeauna acela care a sprijinit comunitatea sportivă, creată chiar de el însuși. Organizarea seriei mondiale de freestyle slalom și mai nou și competițiile internaționale skate cross au devenit ceva „normal”, un act așteptat. Mai mulți oameni au devenit fanii mărcii Seba, deoarece a respectat standardele europene, iar acest lucru a fost întotdeauna vizibil. Cine cunoaște această marcă știe că produce doar role de calitate și niciodată nu a fost înclinată să producă role economice și ieftine.

Fără cea mai mică ezitare, cel mai popular concept a fost al rolelor FR, care a fost creat în anul 2006 în Paris. Fondatorii săi sunt Sebastian Laffargue și Gregoire Pinto, aceștia au inventat o nouă generație freeride  cu o carcasă solidă. Ei combină performanța ridicată, confortul, aderența și durabilitatea. Este vizibilă atenția dedicată detaliilor și inspirația din stilul francez, ceea ce le-a adus succesul în lume. Seba s-a născut în Europa, dar s-a făcut auzită  și în țările asiatice. Din acest moment creatorii nu s-au mai concentrat pe brandul în sine. Ca să schimbe un pic aerul, în anul 2018, fondatorii mărcii Seba au creat o nouă marcă FR Skates, care va avea un impact mare asupra lumii. Ne putem aștepta la noi modele de role freeride cu trei roți, role clasice freeride și accesorii variate cu care vei putea să-ți reînnoiești rolele.

36302472_237231397064033_7202338144513949696_ot

Succesul noii mărci poate fi așteptat din simplul fapt că fondatorii săi sunt, de asemenea, inovatorii în lumea rolelor freeride și freestyle. Ideea lor este de a integra plăcile de oțel la ghetele freeride și freestyle, dar și pentru cadre. Această îmbunătățire asigură un feedback mai bun. Multe mărci s-au lăsat inspirate de această idee. Laffargue, de asemenea a venit cu ideea de a reduce spațiul dintre roți, ceea ce duce la scurtarea cadrului la lungimea de 219 – 231 – 243 cm.

Dacă Antony Pottier v-a trezit interesul, verificați catalogul, ca să știți de ce să vă bucurați!