K2 K2 Role

K2 Role

Patine cu rotile K2 au fost întotdeauna una dintre cele mai confortabile patine de pe piață. Tehnologia lor patentată softboot face ca patinele să fie atât de confortabile încât practic fiecare patinator K2 este întotdeauna fericit să se întoarcă atunci când cumpără un nou model. Pe lângă confortul excepțional, patinele de fitness de la producătorul american sunt compacte și respirabile datorită cizmei interioare integrate.

Ventilația Vortech face parte, de asemenea, din modelele de antrenament de fitness, care constă într-un sistem de canale de ventilație care traversează talpa și care păstrează astfel picioarele uscate. Dar beneficiile și specificul patinelor de fitness K2 sunt departe de a se încheia cu tehnologia softboot. Multe modele sunt echipate cu o roată retractabilă BOA foarte utilă, care poate fi strânsă în timp ce patinezi, iar unele versiuni de antrenament ale patinelor au chiar și un cadru cu o singură față, care nu numai că arată futurist, dar face patinele mai ușoare.

Pe lângă linia destinată patinajului de fitness, K2 produce, de asemenea, modele fiabile și confortabile de patinaj agresiv, precum și de patinaj de viteză. Gama include, de asemenea, un sortiment larg de patine în linie stretch pentru copii, concepute atât pentru începători, cât și pentru patinatorii avansați.

K2 Trio LT 100 Women 2023
  • -44%
K2 Sk8 Hero BOA Alu
K2 Charm BOA Alu
K2 Raider Pro 2023
K2 Marlee Pro 2023
K2 Raider Pro 2021
  • -9%
K2 Raider Beam 2022
  • -8%
K2 Marlee Beam 2022
  • -8%