K2 K2 Role

K2 Role

Patinele cu rotile K2 au fost întotdeauna printre cele mai confortabile de pe piață. Tehnologia lor softboot patentată face ca patinele să fie atât de confortabile încât practic fiecare utilizator al mărcii K2 se întoarce cu plăcere pentru a achiziționa un nou model. Patinele de fitness ale producătorului american, pe lângă confortul excepțional datorat ghetei interioare integrate, sunt compacte și respirabile.

Parte a modelelor de fitness pentru antrenament este și ventilația Vortech, care constă într-un sistem de canale de ventilație care traversează talpa, menținând astfel picioarele uscate. Cu toate acestea, avantajele și specificațiile patinelor de fitness K2 nu se opresc aici. Multe modele sunt echipate cu un sistem de strângere practic BOA, care poate fi ajustat și în timpul mersului, iar unele versiuni de antrenament ale patinelor au chiar și un cadru unilateral, care nu doar că arată futurist, dar face patinele și mai ușoare.

Pe lângă gama destinată patinajului de fitness, K2 produce și modele fiabile și confortabile de aggressive și viteză. Oferta include și o gamă largă de patine inline ajustabile pentru copii, destinate atât începătorilor, cât și avansaților.

Patinele K2 sunt concepute pentru a oferi confort maxim, performanță și stil pentru toți patinatorii. Indiferent dacă căutați patine de fitness pentru antrenament regulat, patine aggressive pentru trucuri pline de adrenalină sau modele de viteză pentru competiții, K2 are soluția perfectă pentru dumneavoastră. În plus, modelele pentru copii cu mărime ajustabilă asigură că patinele cresc odată cu copiii, oferindu-le siguranță și confort în toate etapele dezvoltării lor.

Investiți în patine cu rotile K2 de calitate și experimentați combinația de inovație, confort și durabilitate care nu are concurență.

K2 VO2 S 100 Boa 2024
K2 Sk8 Hero BOA Alu 2024
K2 Raider Pro 2024
K2 Marlee Pro 2024
K2 Raider BOA 2024
K2 Marlee BOA 2024
K2 Raider Pro 2021
  • -9%