Lucky

Lucky

Lucky Scooters este una dintre companiile originale pentru trotinete profesionale. Ei susțin juniorii și evenimentele care contribuie la îmbunătățirea acestui sport și dobândirea de noi talente. Comunitățile de rideri de trotinete profesionale fac din Lucky Scooters o companie care este cel mai mult discutată pe rețelele sociale. 

De la începutul fondării companiei, au creat noi proiecte inovatoare, primii au creat o furcă dintr-o singură bucată  și prin teste au învățat să creeze părți durabile. Astăzi lucrează cu cei mai buni designeri, ingineri, ilustratori din întreaga lume pentru a crea produse bune pe piață. 

Misiunea Lucky Scooters este să facă trotinetele cel mai popular sport de acțiune. Cu pasiune, ei creează produse și accesorii pentru trotinete de calitate pentru a sprijini riderii din întreaga lume.

Valorile companiei se bazează pe patru piloni: 

Calitate - Atleții și fanii din întreaga lume caută trotinetele Lucky și detaliile lor deoarece sunt proiectate, fabricate și asamblate cu accent pe calitate. 

Design și performanță - în timp ce multe companii se concentrează pe culoare și branding, Lucky Scooters sa concentrat pe design care contribuie la durabilitate, viteză și control. 

Comunitățile și copiii activi - încurajează angajații săi și pro riderii, ca în țara și comunitatea lor să fie cetățeni morali și activi. 

Serviciul Clienți - îmbunătățirea și modernizarea permanentă a site-urilor web și a rețelelor sociale.

Lucky Dubl Pro Scooter Clamp
Lucky Toaster Pro Wheel 120mm 86A (1buc)
Lucky Huracan V2 SCS/HIC
  • -31%
Lucky Steely Brake 120mm
Lucky Air Pro Scooter Bar
Lucky TFOX Signature
  • -16%
Lucky Pro Scooter Bar