Toate achizițiile cumpărate înainte de Crăciun au la noi o perioadă prelungită pentru schimbul de produse până în data de 15.1.2024. Așadar, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea greșită a dimensiunii, culorii sau modelului.

Oferta se aplică tuturor produselor achiziționate în e-shop spineo.ro sau în perioada 1.11.2023 - 22.12.2023.

De asemenea, vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la alegerea dimensiunii corecte

De-al lungul anilor am căpătat multă experiență în ceea ce privește alegerea mărimii potrivite. Fie că este vorba de lenjerie pentru corp funcțională, cască sau patine, vom încerca să găsim mărimea potrivită împreună cu dumneavoastră și asta în cazul în care nu o să știți ce să faci și mai ales dacă nu o să doriți ca destinatarul produsului să afle. Iar în cazul în care, nu vom reuși împreună, avem pentru dumneavoastră o perioadă prelungită pentru a efectua schimbul de bunuri. :-)

Scrieți-ne pur și simplu la info@spineo.ro și vă vom sfătui cu mare drag.

Dacă doriți să vă ocupați singur de alegerea potrivită a mărimii sau aveți deja câteva indicii, veți găsi la fiecare produs secțiunea „Cum aflu mărimea mea” și astfel puteți să încercați și acest aspect.

De asemenea, vă vom sfătui și cu privire la alegerea tipului / modelului potrivit

Același lucru este valabil pentru alegerea tipului / modelului potrivit de produs ca și pentru dimensiunea potrivită. Știm cu adevărat ceea ce vindem. Descrierile de produse de pe site-ul nostru web pot fi, de obicei, bine prelucrate, dar dacă totuși cu toate acestea nu o să reușiți să alegeți produsul și știți ce solicitări are destinatarul nu ezitați să ne contactați.

Condiții pentru exercitarea opțiunii de schimb

Trebuie să ne trimiteți un e-mail pe info@spineo.ro iar produsele fără urme de utilizare și în ambalajul lor original împreună cu eticheta primită pe e-mail trebuie să le trimiteți la adresa: Packeta Romania s.r.l. - Spineo.ro, Strada Virginia Nr. 4,, 077096, Dragomire?ti-Deal, Ilfov, CTPark A1 Km13 Romania. Trebuie să faceți acest lucru până în data de 15.01.2024 și vom găsi împreună cea mai bună alternativă pentru ca să puteți schimba bunurile. Dacă ați decis deja cu ce fel de produse doriți să schimbați bunurile, pur și simplu introduceți în pachet hârtia cu numele produselor pentru schimb sau scrie-ne un e-mail ca să vă comunicăm statusul disponibilității acestora.