FR Skates Role FR Skates

Role FR Skates

Patinele cu role FR Skates au fost create ca o continuare a mărcii franceze Seba. Acestea sunt susținute în continuare de aceiași entuziaști francezi care au stat la baza creării mărcii cult de freestyle.

Patinele în linie FR Skates au devenit celebre în principal datorită gamei de modele FR (freeride). Cizmele lor exterioare din plastic solid folosesc o formă dovedită, combinată cu un papuc interior confortabil. Cu diferite combinații de clip-ons, cadre și roți, patinatorii avansați care caută ceva premium, dar și riderii începători care nu vor să investească prea mult pentru a începe își vor găsi perechea perfectă.

Dar dezvoltarea tânărului brand nu s-a oprit cu siguranță aici. Dezvoltarea continuă, iar oferta include, printre altele, modele pentru copii, modele specializate pentru slalom freestyle care poartă numele unor skateri profesioniști precum Igor sau Daria.

O inovație interesantă este, de exemplu, linia de modele UFR, care combină avantajele sistemului UFS (united frame system) de prindere a cadrului, cunoscut de la patinele agressive, cu patinele convenționale de freeride. Datorită acestei linii puteți beneficia de avantajele unei ghete urbane din plastic solid și puteți folosi cadre concepute pentru sărituri sau powerblading.

FR Skates UFR 90 Intuition 2024