Powerslide Role Powerslide

Role Powerslide

Patinele cu rotile Powerslide sunt una dintre cele mai tinere mărci, dar experiența lor în producerea de modele de calitate și fiabile cu siguranță nu lipsește. Marca germană este prezentă pe piață din 1994 și, în ciuda faptului că are patinajul de viteză în ADN-ul său, acoperă întregul spectru de patinaj.

Mai mult, se poate spune că Powerslide nu are rival ca fiind cel mai mare inovator și cel mai mare promotor al întregii industrii a patinelor. Datorită lui au fost introduse pe piață patinele triciclete, oferind patinajului inlinie o "reîmprospătare" foarte necesară. Datorită modelelor cu triciclu, patinele sunt mai ușoare, au o varietate de combinații de lungimi ale cadrului pentru o agilitate și controlabilitate diferite și, de asemenea, absorb mult mai bine șocurile. În plus, producătorul german a introdus și sistemul inovator de prindere a cadrului Trinity, care conferă patinelor un centru de greutate mai redus și un transfer de energie mai bun. Nu se oprește însă la aceste inovații, iar motto-ul "We love to skate" este evident în fiecare dintre inovațiile cu care Powerslide vine în mod regulat.

Există ceva pentru toată lumea la Powerslide. Modelele de fitness sunt reprezentate de linia clasică și accesibilă Phuzion, în timp ce riderii orientați spre performanță vor găsi ceva pentru ei înșiși în linia Swell. O gamă largă este inclusă și în cazul patinelor hardboot și freeskate, unde riderii pretențioși pot alege din linii de modele precum Zoom, Imperial sau Next. Patinele de viteză de calitate, o selecție largă de modele agresive și patinele elastice pentru copii sunt obișnuite în gama producătorului german.

Powerslide Zoom Pro Black 100
  • -32%
Powerslide Phuzion Argon Rose 100
  • -35%
Powerslide Next Core Black 80
  • -18%
Powerslide Pheme Ocean 100
  • -40%
Powerslide One Stargaze Black
  • -40%
Powerslide One Stargaze Pink
  • -40%