Rollerblade Rollerblade roţi role

Rollerblade roţi role

În subcategoria Roți Rollerblade pentru role veți găsi o gamă largă de roți pentru toate tipurile de role inline. Alegerea roților potrivite este esențială pentru a atinge viteza optimă, manevrabilitatea și confortul în timpul patinajului. În oferta noastră veți găsi roți premium și de calitate marca Hydrogen, care sunt alegerea ideală pentru patinatorii exigenți ce caută performanță și durabilitate de top.

Roți premium Hydrogen

Roțile Hydrogen de la marca Rollerblade sunt fabricate din poliuretan de înaltă calitate, asigurând o aderență excelentă și durabilitate. Aceste roți sunt ideale pentru cei care caută viteză maximă și control în timpul patinajului. Datorită tehnologiei avansate și designului, roțile Hydrogen oferă un alunecare netedă și rapidă cu uzură minimă.

Pachete avantajoase cu rulmenți

Pentru o experiență de patinaj și mai bună, oferim pachete avantajoase care includ roți cu rulmenți de calitate. Aceste seturi sunt ideale pentru patinatorii care doresc să-și îmbunătățească rolele și să obțină performanțe mai bune fără a achiziționa rulmenți separat. Pachetele noastre conțin rulmenți de înaltă calitate, asigurând o alunecare lină și o durată de viață lungă a roților.

Tipuri de roți în funcție de nevoi

În oferta noastră veți găsi roți de diferite dimensiuni și durități pentru a satisface nevoile fiecărui patinator:

  • Roți mici (80-84 mm): Ideale pentru începători și patinatori recreativi, care au nevoie de o stabilitate și manevrabilitate mai mare.
  • Roți medii (90-100 mm): Excelente pentru patinatorii de fitness, care caută un echilibru între viteză și manevrabilitate.
  • Roți mari (110-125 mm): Destinate patinatorilor experimentați și de competiție, care au nevoie de viteză maximă și eficiență pe distanțe lungi.

Avantajele roților Hydrogen

Roțile Hydrogen sunt remarcabile nu numai prin calitatea lor, dar și prin caracteristicile tehnice:

  • Design cu două straturi (valabil pentru versiunea PRO): Combinația de poliuretan dur și moale asigură o aderență și viteză excelentă.
  • Durabilitate: Fabricate pentru a rezista utilizării intense și a oferi performanță constantă, inclusiv aderență maximă.
  • Compatibilitate: Se potrivesc tuturor rolelor, trebuie doar să alegeți dimensiunea corectă a cadrelor Rollerblade, ceea ce facilitează schimbarea și montajul.

Îngrijire și întreținere

Pentru ca roțile dvs. să dureze mult timp și să ofere cea mai bună performanță posibilă, este important să le întrețineți regulat. Recomandăm:

  • Curățare regulată: Îndepărtați murdăria și praful de pe roți și rulmenți.
  • Verificarea uzurii: Verificați regulat starea roților și, dacă este necesar, schimbați-le între ele.

Vizitați subcategoria noastră Roți Rollerblade pentru role și alegeți cele mai bune roți pentru nevoile dvs. Astfel, veți fi întotdeauna pregătiți pentru o alunecare perfectă!

Rollerblade Hydrogen 110mm 85A  (8buc)
Rollerblade Hydrogen PRO 125mm X-Firm (6buc)
Rollerblade Wheels 90mm 84A (8buc)
  • -33%
Rollerblade Hydrogen 60mm 92A (4buc)
Rollerblade Hydrogen 90mm 85A (8buc)
Rollerblade Hydrogen 125mm 85A (6buc)
Rollerblade Hydrogen 100mm 85A (8buc)
Rollerblade Hydrogen 80mm 85A (8buc)
Rollerblade Pack 76mm 80A (8buc) + SG5 + 6mmSP