K2 Roți pentru role K2

Roți pentru role K2

În subcategoria Roți pentru role K2 veți găsi o gamă largă de roți destinate tuturor tipurilor de role inline. Alegerea roților potrivite este esențială pentru a obține viteza optimă, manevrabilitatea și confortul în timpul patinajului. Roțile marca K2 sunt cunoscute pentru calitatea și performanța lor, ceea ce le face o alegere ideală atât pentru patinatorii recreaționali, cât și pentru cei avansați.

Pachete avantajoase de roți cu rulmenți

Pentru patinatorii care doresc să își îmbunătățească performanțele rolelor, oferim pachete avantajoase de roți cu rulmenți. Aceste seturi sunt ideale pentru cei care caută o soluție completă pentru îmbunătățirea proprietăților de rulare. Pachetele noastre conțin rulmenți de calitate, care asigură o rulare lină și rapidă, îmbunătățind semnificativ experiența de patinaj.

Tipuri de roți în funcție de nevoi

În oferta noastră veți găsi roți de diferite dimensiuni și durități pentru a satisface diversele nevoi ale patinatorilor:

  • Roți mici (72-80 mm): Ideale pentru începători și patinatorii recreaționali, care au nevoie de mai multă stabilitate și manevrabilitate.
  • Roți medii (84-90 mm): Excelente pentru patinatorii de fitness, care caută un echilibru între viteză și manevrabilitate.
  • Roți mari (100-110 mm): Destinate patinatorilor avansați și de competiție, care au nevoie de viteză maximă și eficiență pe distanțe lungi.

Îngrijire și întreținere

Pentru a asigura o durată lungă de viață și performanță optimă a roților K2, este importantă întreținerea regulată:

  • Verificarea uzurii: Verificați regulat starea roților și, dacă este necesar, rotiți-le între ele pentru a distribui uniform uzura.

Vizitați subcategoria noastră Roți pentru role K2 și alegeți cele mai bune roți pentru rolele dvs. Cu roțile K2 veți fi întotdeauna pregătiți pentru o rulare perfectă!

K2 Booster 72mm 80A (8buc)
K2 Booster 72mm 80A ILQ5 (8buc)
  • -35%