Ethic dtc RoțI trotinetă freestyle Ethic Dtc

RoțI trotinetă freestyle Ethic Dtc

Ethic DTC oferă roți de înaltă calitate pentru trotinete freestyle, care sunt populare printre rideri datorită durabilității lor și proprietăților excelente de rulare. Aceste roți sunt proiectate pentru a asigura performanțe maxime în toate tipurile de rulare, fie că este vorba despre trucuri în skatepark sau despre rulare rapidă pe stradă.

Caracteristici:

  • Duritate: 88A, oferind un echilibru ideal între aderență și durabilitate. Această duritate este suficient de fermă pentru a face față aterizărilor dure, dar oferă și aderența necesară pentru o rulare lină.
  • Materialul miezului: Aluminiu 6061-T6, care asigură o rezistență ridicată și o greutate redusă. Acest material este apreciat pentru capacitatea sa de a rezista condițiilor dificile și pentru durabilitatea sa îndelungată.
  • Rulmenți: Rulmenți de înaltă calitate Abec 9, care asigură o rulare lină și rapidă. Acești rulmenți sunt proiectați pentru a minimiza frecarea și a maximiza viteza.

Roțile Ethic DTC sunt fabricate cu atenție la detalii și calitate, ceea ce le face o alegere ideală pentru toți cei care caută roți fiabile și performante pentru trotineta lor. Indiferent de stilul dvs. de rulare, roțile Ethic DTC vă vor oferi viteza, controlul și durabilitatea de care aveți nevoie.