Root Industries RoțI trotinetă freestyle Root Industries

RoțI trotinetă freestyle Root Industries

Root Industries oferă roți de înaltă calitate pentru trotinete freestyle, care sunt populare printre rideri datorită durabilității lor excepționale și caracteristicilor excelente de rulare. Aceste roți sunt proiectate pentru a oferi performanțe maxime în toate tipurile de utilizare, fie că este vorba de trucuri dificile în skatepark sau de curse rapide pe stradă.

Caracteristici:

  • Duritate: 88A, oferind un echilibru ideal între aderență și durabilitate. Această duritate este suficient de fermă pentru a face față aterizărilor dure, dar oferă și aderența necesară pentru o rulare lină.
  • Materialul miezului: Aluminiu 6061-T6, care asigură o rezistență ridicată și o greutate redusă. Acest material este apreciat pentru capacitatea sa de a rezista condițiilor dificile și pentru durabilitatea sa îndelungată.
  • Rulmenți: Rulmenți de înaltă calitate Abec 9, care asigură o rulare lină și rapidă. Acești rulmenți sunt proiectați pentru a minimiza frecarea și a maximiza viteza.

Root Industries Honeycore Cel mai bine vândut model de la Root Industries este Honeycore. Aceste roți sunt cunoscute pentru designul lor unic cu faguri, care nu doar că arată grozav, dar și reduce greutatea roții și îmbunătățește performanța. Roțile Honeycore combină ușurința cu rezistența, ceea ce le face o alegere ideală pentru riderii care doresc să-și ducă abilitățile la nivelul următor.

Avantajele Honeycore:

  • Design unic: Structura cu faguri oferă o rezistență incredibilă menținând în același timp o greutate redusă.
  • Performanță optimizată: Datorită greutății reduse și rezistenței ridicate, aceste roți sunt perfecte pentru diverse trucuri și pentru rulare rapidă.
  • Aspect estetic: Design modern și atrăgător, care impresionează la prima vedere.

Roțile Root Industries, în special modelul Honeycore, sunt fabricate cu atenție la detalii și calitate, ceea ce le face o alegere ideală pentru toți riderii care caută roți fiabile și performante pentru trotineta lor. Indiferent de stilul tău de rulare, roțile Root Industries îți vor oferi viteza, controlul și durabilitatea de care ai nevoie.

Root Honeycore White 2-Pack 110mm