Santa Cruz

Santa Cruz Skateboards este o marcă legendară, fondată în 1973 în Santa Cruz, California. Fondatorii săi, Richard Novak, Doug Haut și Jay Shuirman, erau surferi și skateri pasionați, care au decis să-și aducă pasiunea pe străzi. Santa Cruz este cea mai veche companie de skateboarduri din lume care funcționează neîntrerupt, iar produsele sale sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă și designurile iconice.

Santa Cruz oferă o gamă largă de produse, inclusiv longboarduri, cruiser boarduri, skateboarduri și piese de schimb. Marca este cunoscută pentru designurile sale inovative și colaborările cu rideri de top, ceea ce le permite să împingă constant limitele performanței și stabilității. Printre cele mai cunoscute designuri ale lor se numără Screaming Hand și Classic Dot, care sunt simboluri ale rebeliunii și creativității în cultura skateboardului.

Santa Cruz se implică activ în sprijinirea comunității de skateboard, sponsorizează evenimente și competiții și sprijină inițiative la nivel global. De asemenea, se concentrează pe sustenabilitate și responsabilitate ecologică, utilizând materiale ecologice și procese de producție prietenoase cu mediul.

Această marcă este ideală pentru toți riderii, de la începători la profesioniști experimentați, iar produsele sale sunt cunoscute pentru durabilitatea, performanța și stilul lor unic. Pe Spineo.ro veți găsi o gamă largă de produse de la Santa Cruz, care vă vor ajuta să atingeți un nou nivel în skateboarding.

Indiferent dacă căutați un cruiser clasic, un board de downhill performant sau piese de schimb de calitate, Santa Cruz are tot ce vă trebuie.