Blunt Trotinete freestyle Blunt

Trotinete freestyle Blunt

Brandul australian Blunt a început în 2009 cu producția de componente compatibile cu kiturile deja disponibile la acel moment. Alături de ghidonul din cromoly, clemele și roțile metalcore, marca și-a făcut un nume cu produse emblematice precum ghidonul Stripper, Smith și Candy.

Trotinetele de freestyle Blunt au fost întotdeauna cunoscute pentru componentele de calitate suplimentară care au dus trotineta la un alt nivel. De asemenea, este legendar designul inovator al trotinetelor Prodigy sau cea mai largă colecție de produse de firmă. În trecut, de exemplu, au introdus o roată mai lată de 30 mm pentru mai multă stabilitate, care poate găzdui până la 3 rulmenți deodată.

Modelele de trotinete Prodigy sunt adesea clasate printre cele mai bine vândute. Ele combină designul atemporal,roțile de 120mm, componentele de calitate și, de asemenea, greutatea redusă. Alternativa lor de stradă dispune de combinația mai puțin obișnuită de compresie IHC și ghidon din oțel, ceea ce face din ea un model ușor și excepțional.

Blunt Prodigy S9
  • -17%
Blunt Prodigy S9 Street
  • -17%
Blunt KOS S7 Soul
Blunt KOS S7 Charge
Blunt KOS S7 Heist
Blunt Prodigy S9 XS
  • -13%
Blunt Prodigy X Street
Blunt Prodigy X