Ethic dtc Trotinete freestyle Ethic

Trotinete freestyle Ethic

Freestyle trotinetele Ethic sunt vârful de lance în lumea freestyle scooteringului, oferind modele de cult atât pentru skatepark, cât și pentru street. Dacă cauți o trotinetă ușoară și în același timp performantă, modelul Ethic Erawan este exact ceea ce îți trebuie. Cu o greutate de doar 3 kg, este alegerea ideală pentru riderii care doresc să își ducă trucurile la următorul nivel. Această trotinetă nu este doar ușoară, ci și extrem de durabilă, rezistând astfel celor mai solicitante trucuri și sărituri. Componentele de calitate și designul ingenios permit o îmbunătățire și personalizare ușoară, ceea ce înseamnă că poți adăuga componente mai bune sau mai mari pentru a obține performanța maximă.

Brandul francez Ethic, pe lângă trotinetele excelente pentru skatepark, oferă și trotinete complete de încredere pentru street. Modelul Pandora este disponibil chiar în două dimensiuni diferite, pentru a se potrivi tuturor categoriilor de rideri. Această variabilitate asigură că, fie că ești începător sau rider avansat, vei găsi trotineta care ți se potrivește perfect. Ethic Pandora este proiectată pentru a oferi stabilitate și control necesare pentru utilizarea pe stradă, în timp ce construcția sa robustă garantează o durată lungă de viață și rezistență la uzură.

Alegând o trotinetă Ethic, optezi pentru calitate, inovație și stil, care îți permit să experimentezi freestyle scooteringul la un nivel cu totul nou. Nu contează dacă preferi skateparkul sau strada, Ethic are modelul ideal pentru tine. Pentru fiecare rider care dorește să își îmbunătățească abilitățile și să iasă în evidență, trotinetele Ethic sunt alegerea clară.

  • Ethic Erawan - ușoară și performantă, cântărește doar 3 kg.
  • Componente de calitate și design ingenios pentru îmbunătățire ușoară.
  • Ethic Pandora - disponibilă în două dimensiuni diferite pentru toate categoriile de rideri.
  • Stabilitate și control pentru utilizarea pe stradă.
  • Calitate, inovație și stil, care îți permit să experimentezi freestyle scooteringul la un nivel cu totul nou.
Ethic Pandora L
  • -8%
Ethic Pandora M
  • -8%
Ethic Erawan V2 M