Trotinete freestyle Fuzion

Trotinetele Fuzion freestyle sunt una dintre cele mai tinere mărci. Acestea se remarcă prin designul lor deosebit de imaginativ, prin versatilitate și, de asemenea, prin gama largă de modele PRO ale piloților individuali, care pot reîmprospăta modelele individuale de trotinete cu contribuția lor. În gamă veți găsi modele potrivite atât pentru începători, cât și pentru rideri avansați.

Alegeți dintre modelele echipate cu o placă compactă și roți de 110 mm, concepute pentru skatepark, sau una dintre versiunile cu o placă mai lată cu cutie, dacă mersul pe stradă este specialitatea dumneavoastră. Modele precum Z350 combină ghidonul ușor din aluminiu, o placă compactă Entropy și compresie IHC. Combinația acestor componente asigură că nu există nimic cu care această trotinetă să nu se poată descurca.

Pe de altă parte, un model precum Z250 este conceput pentru a servi tuturor riderilor începători care încă nu au învățat trucurile mari. Dimensiunea mai mică este mai ușor de controlat și mai iertătoare față de greșelile începătorilor.

Fuzion Z300 2022
  • -20%